foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Új referencia kábel a Harmonic Technologytól

Írta: Puskás János

Megjelent a Harmonic Technology Pro-9 Reference SE, amely a díjnyertes (Absolut Sound Golden Ear díj, Stereophile Component of the Year) Pro9 Plus továbbfejlesztése. Ezzel a típussal a mono, belső vagy külső bi-wire kábelezés egyaránt megoldható.

A gyártó továbbhaladt a sikeres előd által kitaposott ösvényen, visszaköszönnek olyan eljárások, mint a Balanced Field Geomerty(a gyártó által kifejlesztett eljárás, ennek megfelelően rendezik el a kábelekben a vezetőket), vagy a nagy tisztaságú (99,9997%) monokristályos réz vezetők alkalmazása. 

Bővebben...

30 éves a STAX Lambda

Írta: Puskás János

A STAX 1979-ben dobta piacra a Lambdát, mely a világ számos országában nagy népszerűségre tett szert az audiofülek körében. Analóg korban született, de műszaki tartalmának és a folyamatos fejlődésének köszönhetően még mindig jelen van a piacon, tehát egy igazi túlélő, amely megmutatta, hogyan kell 30 évvel a megjelenése után is versenyképes minőséget nyújtani a zenebarátoknak - immár a digitális korszakban is.

Bővebben...

Budapesten az Ethosz Audio

Írta: Kobela Mihály

A veszprémi székhelyű Ethosz Audio termékeit már Budapesten is meghallgathatják az érdeklődők, előzetes időpont egyeztetést követően.

A bemutató helyiségben jelenleg egy CDM transzport, RTP csöves dac, az új fejlesztésű félvezetős előfok, A oszt végfok, fejhallgató erősítő valamint az Ethosz által fejlesztett kábelek hallgathatóak meg. 

Bővebben...

EAT Forte


Az elektroncsöveiről híressé vált EAT (Europen Audio Team) elkészített egy lemezjátszót, méghozzá nem is akármilyet.......
Az abszolút top kategóriát megcélzó EAT Forte lemezjátszót a japán guru Ikeda 12 collos karjával szerelik, amit ma a világ egyik legjobb hangkarjaként jegyeznek.
A tekintélyes méretű tányér súlyának jelentős részét mágneses erő tartja a minimális csapágy súrlódás érdekében.

Bővebben...

Naim DAC

2009. augusztus 25. Salisbury.

A Naim DAC a világon az első, az Apple által is jóváhagyott high-end audio D/A konverter, amely digitálisan kapcsolódik (5-ik generációs vagy újabb) Apple iPodhoz , illetve iPhone-hoz. Az UPnP streamelés segítségével lehetővé válik internetes rádió állomások ezreinek  hallgatása is.

Bővebben...

NaimUniti – a még több zene forrása


Február 20-22-én a bristoli Sound and Vision kiállításon kerül először bemutatásra és áprilistól a polcokra a NaimUniti, amely az ismert Naim hangot, minőséget és a zenéhez vezető emocionális varázslatot hozza el a vásárlók új generációjának, valamint a már meglévő Naim rendszereket használó zeneszeretőknek egyaránt.
Az integrált rendszerek iránt egyre növekvő érdeklődés késztette a Naim-et a NaimUniti fejlesztésére. Napjainkban már az igényes vásárlók számára sem meglepetés, hogy egyre összetettebb zene reprodukáló eszközök jelennek meg, de sokan eddig a minőségi kompromisszumok miatt mellőzték az ilyen berendezéseket. Erre válaszolt a Naim a Uniti-vel.

Bővebben...

Naim HDX


Nemsokára piacon a világ első elérhető árú audiofil merevlemezes lejátszója.
A digitális forradalom egy új állomásaként - kielégítve mind a profi, mind az audiofil igényeket - ígéretes zenefelvevő és lejátszó médium megjelenése várható a piacon: a Naim HDX merevlemezes lejátszó/CD-játszó.

Bővebben...

Copyright © 2019 Audioland. Minden jog fenntartva.