foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: bemutatkozik a D100 elnevezésű új McIntosh DAC/előfok

D100 néven új DAC/előfok érkezik az amerikai illetőségű McIntosh Laboratory kínálatába. A 2995Ł áron kapható készülék öt darab digitális bemenettel rendelkezik majd. 2 optikai, valamint 2 digitális S/PDIF, amelyek 24bit/192kHz jel fogadására is képesek, valamint egy aszinkron USB 2.0 B típusú csatlakozóval, amivel akár 32bit/192kHz minőségben élvezhetjük a számítógépünkről érkező zenei felvételeket.

Bővebben...

Újdonság: Myryad Z200 Sorozat

A Myryad nemrég mutatta be új Z200 szériás készülékeit: a Z210 CD lejátszót, a Z230 FM tunert és a Z240 sztereó erősítőt.
A marketinggel nincs baj. Ahogy a gyártó említi, a „szuper-tiszta hangzású, minimalista kivitelű, kiváló anyagokból épült” eszközöket kapunk. A tunerért 595 fontot kell majd fizetnünk, a CD és az erősítő darabja pedig 695 font lesz.

Bővebben...

Újdonság: Sansui...

Már nem is annyira friss hír, de a „szegény ember McIntosh-a" feléledt álmából – vagy halottaiból. Még egy legendás gyártónak ünnepelhetjük második születésnapját, és már az öreg kontinensen is megtalálhatók termékeik, hála az elismert Brand-nek, és a forgalmazóknak.

Bővebben...

Újdonság: DR-201V DAB/FM tuner a Sansuitól....

Most biztos kerekedik azok szeme, akiknek a híres gyártóról csak a 20-30-40 éves old készülékek jutnak eszükbe, de igen, a hír igaz: a Sansui bemutatott egy DAB/FM tunert, egy olyan világban, amely – hála az internetnek - már temeti ezt a forrást (is).

Bővebben...

Új erősítő a Bryston kínálatában

A kanadai High-End gyártó bemutatta a 7 éve futó B-100 utódját, a 4900Fontba kerülő B-135SST2 típusjelű integrált erősítőt. Az újonc 7 vonalszintű bemenettel rendelkezik, de opcionálisan kérhetőt digitális, vagy phono fokozat, illetve távvezérlő is. Nem opcionális viszont a 6,3-as fejhallgató csatlakozó.

Bővebben...

Újdonság: Focal Grande Utopia EM hangfal a Penna bemutatótermében

A világon az egyik legismertebb referencia hangfal illusztris társaságban, MSB Technology Platinum DAC IV Signature D/A konverter és UMT transzport, Devialet D-Premier erősítő, DSP és wifi streamer valamint Parasound JC-1 végfokok segítségével próbálja feszegetni a hangreprodukció határait.

Bővebben...

Újdonság: Naim Ovator S800


Paul Stephenson, a Naim vezérigazgatója, a Hong Kong-i High End Audio Visual Show-n mutatta be az új naimlogozászlóshajót, mielőtt forgalomba kerülne ez év decemberében.
Az aktív hangsugárzó ára várhatóan 27 500 Font/pár lesz, és használatához szükséges egy külső hangváltó is. A passzív verzió ára, melyben a hangváltót az alumínium talapzatba építették, nagyjából 30 000 Font/pár körül várható,de utóbbi verzió a későbbiekben akár aktívvá is alakítható.

Bővebben...

Újdonság: Wilson Benesch The Cardinal

A Wilson Benesch bemutatta a vadonatúj csúcsmodelljét, melyben természetesen a cég legfejlettebb technológiáit vetették be. Ha már legnagyobb, akkor a méret is legyen az: a belső térfogat Crimera-hoz képest 65%-al nőtt...

Bővebben...

Újdonság: Electrocompaniet all-in-one rendszer a láthatáron!

A jövő hónaptól kapható a norvég gyártó ECI 6DS névre hallgató, mindent minden-egyben hálózati lejátszó-dac-erősítője, potom 4300 fontért.

Bővebben...

Újdonság: A naim frissítette a CD5i lejátszóját

Naim logoA brit gyártó ajzolt néhány dolgot majd' 1000 Fontba kerülő belépő CD játszóján, hogy még vonzóbbá tegye azt a hifisták számára. Persze a külső változatlan maradt, a változások belül vannak: de mi tudjuk, számunkra a lényeg ott lakozik.

Bővebben...

Onkyo hírek, 2012 augusztus: a gyártó bővíti sztereó kínálatát

Két integrált erősítővel, valamint egy DAB/DAB+/FM tunerrel bővül az Onkyo kínálata. A jó hír az, hogy a megfizethető kategóriában: Az A-9050 400, Az A-9030 300, a T4030 250 fontba fog kerülni - és már szeptembertől kapható.

Bővebben...

Újdonság: NuForce DDA-100
Jelszó: csak digitálisan!

A könnyű, kicsiny erősítőiről ismert NuForce bemutatta a DDA-100 típusú, digitális erősítőjét.
Persze, még egy motyó a piacon. És, ha hozzáteszem, hogy analóg bemenettel nem is rendelkezik, valamint, hogy csak 550 dollár az ára? Ez már valami, nem?

Bővebben...

Marantz hírek, 2012 nyár

HIGH END 2012: A Marantz is belép a hálózati lejátszók piacára

A Marantz is beszáll a hálózati lejátszók piacára új konkurenst vonultatva ezzel az olyan nagy nevek ellen, mint a Naim NDS, Cyrus Streamline és a Linn DS modellek.
Az NA-11S1 névvel ellátott lejátszó az végén kerül forgalomba 2999 eurós áron és teljesen új végletekre emeli a hálózaton, interneten és hordozható lejátszókon keresztül történő high-end zenehallgatást.

Bővebben...

Copyright © 2019 Audioland. Minden jog fenntartva.