foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Magunkról

Az Audioland célja, hogy hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Nem klasszikust tesztoldalnak szántuk, az ösztönző készülék-összehasonlítások és bemutatók kiemelten szeretnénk kezelni szellemiséget, lexikai tudást, lemezbemutatókat, valamint különböző tippeket.
Bár mindent megteszünk eme szép, s talán kissé naív cél érdekében, mivel hobbiként, munka mellett végezzük tevékenységünket, sosem lehetünk teljesek, de a visszajelzéseket, észrevételeket szívesen látjuk, sőt, kérjük a fórum erre fenntartott részén, ugyanis közös erővel többre jutunk.

Az Audioland és csapata kellemes és hasznos időtöltést, és sok jó zenét, értékes lemezgyűjteményt kíván minden olvasójának!

Üdvözlettel:

Puskás János
Audioland

Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.