foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: Wharfedale Linton Heritage

A retro divat, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Gondolhattak erre a szebb napokat látott gyártónál, és ezt meglovagolva kijöttek egy, a '60-as, '70-es, '80-as években sikeres széria reinkarnációjával. Jól is tették, jó ránézni (személy szerint nekem ez még bejövősebb is, mint az eredeti...)


Szóval a brit gyártó 2019-es reinkarnációja három utas, a kevlárból készült 20 cm-es basszus, 13,5 cm-es középsugárzókat egy 25 mm-es tweeter teszi teljessé. Az igazi visszautalás véleményem szerint papír lett volna, de ennyit erről. A hangdoboz az ígéretek szerint a klasszikus "meleg, gazdag, és természetes" hangzást nyújtja, azaz tovább szeretné vinni az előd erényeit, modernebb köntösben.
Ha már köntös, a kabinet kézzel furnérozott, igazi klasszikus design, akárcsak a grill. Az állvány megalkotásánál figyelembe vették, hogy használható legyen a lemezek tárolására, bár én még ilyet nem láttam, de díjazom az ötletet.
A hangdoboz ára várhatóan kevéssel 500 ezer forint alatt lesz, kíváncsian várom az eladási volumeneket, lévén az eredeti Lintonok is aprópénzért kelnek el egy jófajta amerikai hasonló JBL vagy Altechez képest. Talán az új típus felpörgeti a használtpiacot is? Jó kérdés, alul látszik a régi, még lejjebb az új. Lehet dönteni.

Linton

 

Linton Heritage

 

Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.