foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Pointe nyílt nap

Minden kedves zenehallgatót szeretettel meghívnak az alábbi rendezvényre!

Október 9-én vasárnap nyílt napot tart a Budapest belvárosában lévő Púder bárszínházban. Ez egyfajta mini high-end show, ahol a Pointe legújabb integrált erősítőjét, a Platinumot ismerhetik meg az érdeklődők.

pointe

A műsorforrást a Soulines csúcs lemezjátszója, a Kubrick jelenti, a „nagy” Jelco hangkarral és az Audio-Technica egyik komoly MC-hangszedőjével (AT33 PTG/II). A hangszedő jelét a Pointe Record ST Signature phono fokozat erősíti majd.

A zenehallgató szoba előtt a Pointe, a Soulines és az Audio-Technica márka is képviselteti magát. A Pointe konstruktőre, Sindrics Tibor is jelen lesz, ahogy a Soulines-tól Igor Gligorov.

A zenék is különlegesek lesznek. Nem a saját lemezekkel demóznak, hanem vendégeket hívtak lemezlovasnak – a netes fórumok, közösségi média csoportok leglelkesebb zenei íróit. Kiemelkedik majd Buócz Tibor (Bigdewil) magnós bemutatója 13:30 és 14.00 között (ő analóg mesterszalagokat hoz, addig a lemezjátszó csendben marad), illetve a világzenét játszó Djabe együttes LP-bemutatója a zenekarvezető Égerházi Attila által 16:30 és 17.00 között. A Djabe legújabb lemezét mutatja majd be; a dupla 180g LP-t akciós áron a helyszínen meg is lehet majd vásárolni (4900 ft).

Az Audiolife blog szerzőjének, Veres Attilának a lemezbemutatója 15 órától hallgatható meg.

pointe

A rendezvényen jelen lesz a Concerto lemezbolt second-hand komolyzenei- és jazz lemezekkel, illetve a FaceTheMusic online-lemezbolt a teljes kínálatával (új LP-k). Lehet majd LP kiegészítőket is vásárolni, például Audio-Technica hangszedőket, lemeztiszító keféket, tűtisztítókat, lemezleszorítókat, tűmérlegeket, stb.

A rendezvényre a belépés ingyenes, sőt, aki megadja az email-címét, az kávét és üdítőt is kap.

Mindenkit sok szeretettel vár:

Szekeres István
Pointe – analóg rendszerek
20/322-9095

Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.