foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: McIntosh MHP 1000 fejhallgató

Ilyen még nem volt – eddig. McIntosh fejhallgató a láthatáron. A nagy multú cég bemutatta történetének első fejhallgatóját!

A zárt rendszerű, fület körülölelő párnákkal szerelt jószágnak nem kevesebb lesz a feladata, mint az, hogy karöltve a cég elektronikáival „legendás McIntosh hangzást” szolgáltasson.

A 40 mm-es driverek saját tervezésűek, különlegességük, hogy a membrán 3 rétegből áll, melyből a középső (viscoelastic centre layer) viszkoelasztikus – ha fontosnak tartották kiemelni, ez a megoldás is biztos jónak tartják... (elnézést tudatlanságomért)

2 kábel található a dobozban: egy 3,5-ös 1 méteres, és egy 6,3-as 3 méteres. A vezetők természetesen árnyékoltak, a csatlakozók pedig aranyozottak.

A cég közlése szerint az MHP1000 puhán, mégis testesen, transzparensen szólal meg anélkül, hogy fárasztóvá válna. 

Ahogy a minőség, az ár is McIntosh: 2000 fonttot kell a briteknek leperkálni , kérdés, belföldön a magasabb adók miatt kijön-e majd ennyiből?

2014. december

 

Copyright © 2021 Audioland. Minden jog fenntartva.