foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: bemutatkozik a Primare 60-as széria

A skandináv gyártó sem ül babérjain, íme legújabb terméksorozatuk, a 60-as széria, mely elő- és végerősítőt foglal magában.

A klasszikus, egyszerű sztereó rendszerek sírnak, sőt, kevésbé fogynak, mert a mai trendek már másak. Ezeknek felel meg PRE60, mely 24bit/192kHz-es DAC-ként üzemel digitális bemeneteinek köszönhetően, de Streamer, nem okoz neki problémát a LAN hálózatot, az internet rádió sem - a klasszikus előfok szolgáltatások és csatlakozások mellett. Az öreg audiofilek, ha eddig eljutottak eddig, most élvezkedhetnek: felépítése teljesen szimmetrikus, DUAL mono. Igaz, mennyivel hosszabb volt az előző funkciók sora?

 

primare 60Párja, az A60 nevű High-end végerősítő két pár Neutrik XLR, és 4 pár RCA által fogad jelet, és akár az előerősítő, ős is teljesen szimmetrikus felépítésű. Teljesítményét csatornánként két diszkrét erősítő fokozat állítja elő, így a gyártó a bőséges 2*250W-ot, alacsony torzítás mellett.

Hangfal kábelünket WBT Nextgen-ek segítségével applikálhatjuk, és ha megemlítjük az RS 230 portot és a Trigger-t, már minden fontosabbat tudunk.

Ingyenes Android és IOS app segítségével frissíthetjük a készülék firmware-jét.

Kéttónusú titán és fekete színben kérhetőek, áprilistól. Az áruk 6500 fontot kóstál.

Ami még érdekelne, az a súly és a tápegység, de arról nem szólt a hír...

2013. márciusCopyright © 2019 Audioland. Minden jog fenntartva.