foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Pointe nyílt nap

Minden kedves zenehallgatót szeretettel meghívnak az alábbi rendezvényre!

Október 9-én vasárnap nyílt napot tart a Budapest belvárosában lévő Púder bárszínházban. Ez egyfajta mini high-end show, ahol a Pointe legújabb integrált erősítőjét, a Platinumot ismerhetik meg az érdeklődők.

pointe

Bővebben...

Újdonság: Bemutatkozik a Sonus Faber új belépő kategóriás hangsugárzó családja, a Principia

Írta: Szalontai László


Azok számára készültek ezek a hangsugárzók, akik egy egyszerű megoldást keresnek, hogy leheletnyi Olasz érintéssel zenét csempésszenek a szobájukba megfizethető áron, mindezt anélkül, hogy lemondanának a tökéletes zenei reprodukcióról.

Bővebben...

Újdonság: Elac Debut széria

Írta: Vámosiné A. Zsuzsanna

Mely (a többek között KEF, Pioneer és TAD sugárzókat tervező) Andrew Jones munkáját dícsérő két polconálló, egy álló, egy center, három szub sugárzóból áll. A felsorolásból gondolható, a házimozi felhasználóra készültek, de remélhetőleg sztereóban is megfelelő tolmácsolásban lehet majd újdonsült gazdáiknak.

Bővebben...

Újdonság - McIntosh C22 és MC75

 
A retró még mindig hódít. Ki ne vágyna egy Mekire a 60-as évekből? Nincs egyszerű dolga. A jó hír az, hogy újjáélesztik az a C22-t MC75-el együtt, még ha csak részben is igaz a dolog....

Bővebben...

Újdonság: Classé Sigma

A kanadai gyártó új belépő sorozatot jelentett be Sigma néven, mely sztereó és házimozi erősítőket tartalmaz.
A D osztályú, nem túl hangzatos AMP2 és AMP5 típusú végerősítők áramkörei a cég komolyabb termékeiből is ismerősek lehetnek. A teljesítményre memigen lehet panasz: a majd' 3000 Fontot kóstáló AMP2 2x200 Wattot, míg a 4000 Fontos AMP5 5x200 Wattot pumpál hangsugárzóinkba, 8 Ohm terhelésnél.

Bővebben...

Copyright © 2019 Audioland. Minden jog fenntartva.