foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: Dynaudio Evidence Platinum

Az Evidence master 12 év után nyugdíjba vonul: a Dynaudio bemutatta az új referencia hangsugárzóját, hét év fejlesztésének eredményét, a 194 cm magas, 115 kg súlyú Evidende Platinumot .

A speciálisan tervezett keresztváltó DDC technológiára épül, mely célja, hogy csökkentse a hang reflexiókat (a hangvisszaverődéseket). Összesen 8 darab, pontosan hangolt hangsugárzó szolgáltatja a hangdoboz - ígéretek szerinti – tökéletes frekvenciaenetet, melyből 4 darab 18 centiméteres woofer felel az alsóbb frekvenciákért, míg a felsőkért a 40 milliméteres alumíniumba épített Esotar 2 magassugárzó egészen biztosan jól teszi a dolgát.

 A hangszórók anyaga magnézium-szilikát polimer, mely anyag kis tömegségének és nagy merevségének köszönheti azt, hogy a dán gyártó mellette tette le a voksát.

 Nekem személy szerint az elődje is nagyon tetszett, bár emez sem fog a nappalim dísze lenni. Egyrészt kicsi (a nappali), másrészt majd' 60 000 Fontot kóstál a jószág....

2014. április.


Copyright © 2019 Audioland. Minden jog fenntartva.