foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: Cabasse Pacific 3 SA

- A franciákban ritkán csalódik az ember, jó borok, bagett, kiváló művészek és lelkes odaadó szeretők... A francia formatervezés az egész világon híres és jelenléte olyan területeken is megmutatkozik, ahol finoman háttérbe húzódva, alig észrevehetően segít az erősen funkcionális termékeket az eladásában. A francia illetőségű hangsugárzó gyártó Cabasse, most jelentette meg a legújabb modellét a high-end Pacific 3 SA-t, amely a gyártó közkedvelt Artis szériájához csatlakozik.

- Az új Cabasse modell visszafogottan elegáns, kecses és szexi. A külső design intelligens szépsége apró, alig észrevehető kis részletekben nyilvánul meg, nem harsány és nem akarja magát azonnal és mindenáron észrevetetni, amiért valóban lehet szeretni. Érdekeség, hogy ez a gyártó első torony modellje, így a designerek eddig szinte ismeretlen területen mutathatták be képességeiket.

Cabasse- Az új jövevény a gyártó saját fejlesztésű BC17 koaxiális driverét használja, amelyet eredetileg a Riga modellekhez fejlesztettek ki.

- A BC17 gyártó által megadott frekvencia tartománya 175Hz-20kHz között van. Hangja erősen közelít az igazi hangszeres megszólaláshoz, dinamikus, részletes és fegyelmezett, köszönhetően a különleges kialakítású kör alakú mély/középnyomóknak és a középre installált közép-magassugárzónak.

- A BC17-t közre fogja két darab 8inches átmérőjű basszus driver. Ezeknél a gyártó a Nomex fordított méhsejt membránjait alkalmazta, amitől az egész szerkezet messzemenően merev, formatartó és mégis könnyűsúlyú. Ezeket egyébként a Cabasse mérnökei eredetileg azokhoz a 22inches driverekhez fejlesztették ki, amelyek a ?108,000 fontba kerülő La Sph?re zászlóshajó modellekbe kerültek beépítésre.

- A drivereket a gyártó saját gyártmányú, 450 Watt teljesítményű beépített erősítője hajtja meg.

- A Cabasse kétfajta külső megjelenést biztosított az új dobozoknak, magas fényű fekete zongoralakkozású, illetve gyöngyház változatokban. A 1.29m magas kabinet, 29cm széles és 49cm mély. Az új Pacific 3 SA ebben a hónapban jelenik meg kb. a cikk megjelenésének időpontjában. A gyártó által javasolt kiskereskedelmi ára 11.000 Font.

- Részleteket a gyártó hivatalos honlapján találhatnak a jól sikerült hangfalakról.
Fordította és írta: monoboy, szerkesztette: hifipisti
Forrás: hificity

Copyright © 2018 Audioland. Minden jog fenntartva.