foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözlöm honlapomon! Célunk, hogy ezen portál hasznos információforrás legyen az otthoni zenehallgatók számára a hifi, zene, zenehallgatás témakörében. Ennek megfelelően a főmenü segítségével kereshet írásaink közül, melyek remélem elnyerik tetszését. Amennyiben nem talál információt az Ön által preferált termékről, szívesen látjuk fórumunkon is!Bővebben...

Audioland

Hírek, információk a hifi világából, zenekultúra

Szavazás

Ha show...

Mindig kimegyek, érdekel a hifi - 25.6%
Csomó ismerőssel össze lehet futni, megyek - 1.2%
Még nem tudom - 39%
Ez sem a régi, már nem megyek - 13.4%
Sosem mentem, most sem fogok - 20.7%

Összes szavazat: 82
Ez a szavazás már befejeződött : 04 nov. 2016 - 18:53

Audioland a Facebookon

Újdonság: a Proac bemutatta a Studio 115-öt

 A ProAc klasszikusa, a Studio 100 típusú közeltéri hangfal az egyik legnagyobb becsben tartott stúdió monitor. Két évtizedes története során majd’ fél tucatszor hagyták abba, majd kezdték újra a gyártását – főképpen a ProAc vásárlóinak unszolására.2010 év elején azonban eljött a végleges búcsú ideje.Nem maradt persze utód nélkül, a gyártó - a maga csendes módján - bejelentette az új, közeltéri hallgatásra optimalizált hangfalát, a Studio 115-öt.

ProacA 100-ashoz és a 110-hez képest kicsivel keskenyebb lett az előlapja. Minden eddiginél nagyobb energiát fektettek a kabinet merevségére és rezgéscsillapítására. Alapvető funkciójának megfelelően (stúdió, közeltéri visszahallgatás) a könnyen polcra vagy hangkeverő tetejére helyezhetőséget elősegítendő a basszreflex nyílás az előlapon található, ahogy ez a korábbi két modellnél is megszokott volt. Így kevésbé háklis a falak közelségére. A mélysugárzója megegyezik a szintén új Studio 140 Mk II állódobozéval. A dóm magassugárzó kifejezetten ehhez a típushoz készült ProAc konstrukció. A hangfalkábel csatlakozói a Response sorozatból ismert, masszív terminálok. Teljesen megújult a keresztváltó is, igényes, egyedileg válogatott alkatrészek felhasználásával készítik.

Várható nettó fogyasztói ár 290.000,- Ft/pár körül lesz, október második felétől szállítható.

Hivatalos specifikáció:
Impedancia:    8 ohms
Ajánlott erősítő teljesítmény:    15- 150 watt
Frekvenciaátvitel:    30Hz to 30KHz
Érzékenység:    88.5 dB /1 watt/ 1 méter

 

Copyright © 2018 Audioland. Minden jog fenntartva.